68 milyon dolar malikane satışa çıktı! Ben Affleck ve Jennifer Lopez arasında kriz...

Hazel

New member
68 milyon dolar malikane satışa çıktı! Ben Affleck ve Jennifer Lopez arasında kriz...
Hollywood’un rüya çifti olarak hafızalara kazınan, ardından boşanarak gündeme bomba gibi düşen Ben Affleck ve Jennifer Lopez, şimdi de dudak uçuklatan malikaneleri yüzünden karşı karşıya geldi.

2023 yılında Beverly Hills’te 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satın aldıkları lüks ev, şu anda 68 milyon dolar etiketle satışta. Ancak satış süreci, çift arasındaki fikir ayrılıkları nedeniyle ciddi bir çıkmaza girmiş durumda.

BGUS_3160623_011

Çifte yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, evin uzun süredir satılamaması Affleck’i harekete geçirdi. Ünlü aktör, satışın hızlanması için fiyatın yüzde 15 oranında düşürülmesini öneriyor. Ancak Jennifer Lopez, bu indirime kesinlikle yanaşmıyor. Malikanenin hâlâ yüksek bir değere sahip olduğunu düşünen Lopez, fiyat konusunda geri adım atmıyor.

BGUS_3005619_006

Gayrimenkul uzmanları ise çiftin bu evi satın alırken zaten piyasanın üzerinde ödeme yaptığını belirtiyor. Üstelik, Los Angeles’ta yaşanan orman yangınlarının ardından bölgedeki sigorta maliyetleri hızla yükseldi. Söylentilere göre, malikanenin yıllık sigorta bedeli 500 bin dolar civarında. Bu da birçok potansiyel alıcıyı geri çekiyor.